Преосмисляне на целите: Ново бъдеще винаги е възможно!

Registrations have closed.
Преосмисляне на целите: Ново бъдеще винаги е възможно!

Преосмисляне на целите: Ново бъдеще винаги е възможно!

6 6 people viewed this event.

Започна ли да се храниш здравословно? Започна ли да спортуваш повече? Намери ли мечтаната работа? Отказа ли цигарите? Стана ли по-решителен и постоянен? Още ли отлагаш?

Сигурно тези въпроси са ти познати. В началото на всяка година много от нас си поставят амбициозни цели, които с времето остават на заден план. Но защо не постигаме целите си? Какво ни спира? Тези въпроси ще търсим заедно на специална среща на 08.06.2024г. от 11:00 ч. в Pulse Mladost, Околовръстен път 251.

Защо да присъстваш?

На тази среща ще разгледаме четири основополагащи принципа при целеполагането. Тези принципи ще ти помогнат да преосмислиш традиционните начини на мислене и да разчупиш бариерите, които те спират по пътя към постигане на твоите цели. Срещата е подходяща за всички, които искат да подобрят живота си и да постигнат по-добри резултати в различни сфери.

Какво ще обсъждаме?

Поставяне на реалистични цели: Ще научиш как да си поставяш цели, които са реалистични и постижими, но в същото време амбициозни.
Разработване на план за действие: Ще обсъдим как да създадеш детайлен план за действие, който да те води към успех.
Преодоляване на препятствията: Ще разгледаме най-честите пречки пред постигането на целите и как да ги преодолееш.
Мотивация и постоянство: Ще научиш техники за поддържане на мотивацията и постоянството, които са ключови за успеха.
Къде и кога?

Очакваме те на 08.06.2024г. от 11:00 ч. в Pulse Mladost, Околовръстен път 251. Вземи със себе си добро настроение и желание за промяна.

Вход за външни посетители: 15лв. 

Не пропускай възможността да преосмислиш целите си и да поставиш началото на едно по-добро бъдеще. Запиши се още днес и започни своето пътешествие към успеха!

 

Date And Time

08-06-2024 @ 11:00 AM to
08-06-2024 @ 01:00 PM

Share With Friends