Моята история

АЗ СЪМ
ВЕСЕЛА МАНГЕЙНА

Аз вече съм била в твоите обувки. Прекарах повече от 15 години да изучавам човешкото поведение в бизнеса и в живота, за да мога да ти помогна да живееш живота, за който мечтаеш и да създадеш идентичността на човека, който искаш да бъдеш! 

Богатият ми корпоративен опит заедно с международната коучинг сертификация ми позволяват добре да разбирам хората, с които работя и умело да ги навигирам и насърчавам по пътя на тяхното развитие и промяна!

Годините в Ърнст и Янг ме изградиха като професионалист и ми позволиха да придобия едно уникално умение, което наричаме „професионален скептицизъм“, с което проверявам реалността без да предполагам и да сравнявам с минал или чужд опит!

Запази среща

Това, което ме подтикна да направя тази голяма КРАЧКА от финансовия корпоративен сектор към коучинга и предприемачеството бе:

Имам 13 години опит в сферата на корпоративните финанси, 9 от които в Ърнст и Янг в България и САЩ. Официален треньор съм на Peter Sage в България и целия свят и фасилитирам неговата 6-месечна менторска програма за цялостна личностна трансформация Elite Mentorship Forum (EMF). НЛП Практик и НЛП Мастър съм. Член съм на Международната коучинг федерация и на Асоциацията на димпломираните експерт счетоводители на Великобритания (ACCA).

Запази среща